ROUTIQ (VOORHEEN ROUTE.NL)

STRATEGIE | UX/UI Design | App Ontwikkeling | Onderhoud

Het vervullen van Europese groeiamities samen met Glamorous Goat 🚀

Met meer dan 1,5 miljoen downloads is Route.nl een heuse hit in Nederland. Om deze hit Europawijd te laten knallen, zijn we met het team van Glamorous Goat aan de slag gegaan.

Een bestaande app naar het volgende niveau tillen 💪💻

Route.nl is al jarenlang een favoriet in de AppStore en PlayStore. Ontwikkeld in-house, maar op een bepaald moment realiseerde Route.nl zich dat ze erg afhankelijk waren van hun eigen ontwikkelaars. Als iemand ziek werd, stopte de ontwikkeling meteen – te riskant.

Dus, wie ga je bellen? Glamorous Goat! 🐐💡 We zijn ingestapt om continuïteit te garanderen in de app-ontwikkeling. Het overnemen van een app kan tricky zijn, maar na het inspecteren van de code waren we ervan overtuigd dat we met kwaliteit werkten.

Jaar

  • 2018 – 2021

Platform(en)

  • Android
  • iOS

Wat we gedaan hebben

  • Native App Ontwikkeling
  • Onderhoud
  • Strategie
  • UX/UI Design

Mike Scheurwater

Full Stack Developer
Route.nl

” Door de app van route.nl is het voor recreatieve fietsers en wandelaars makkelijk om hun favoriete routes te navigeren. In goede samenwerking met Glamorous Goat zijn we gaan realiseren dat route.nl wereldwijd gebruikt kan worden. “

Waardering op en top! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gebruikers zijn het eens: de app is gebruiksvriendelijk én technisch solide. Een gemiddelde score van meer dan 4,5 sterren in de App Store en Google Play Store – laten we eerlijk zijn, dat is een resultaat om over op te scheppen!

Stapsgewijs elkaar leren kennen 🤝💼

We begonnen met het overnemen van de iOS-ontwikkeling van Route.nl. Afspraken, check! Status van het project, check! En daarna… hoe kunnen we Android erbij nemen?

We gingen methodisch te werk, steeds bewijzend dat wij de juiste partner zijn om de app naar het volgende level te tillen. Zo leren we elkaar goed kennen, terwijl we de transitierisico’s minimaliseren.

Europese groeiambities 🌍🚀

Route.nl is momenteel een hit in Nederland. Dankzij de generieke opzet door Glamorous Goat, kunnen we nu de app uitrollen naar andere landen. Van meertalige ondersteuning tot algehele integratie – we hebben grootse plannen.

Route.nl klinkt te Hollands, toch? Daarom hebben ze onlangs gekozen voor een rebranding naar Routiq – een naam die beter aansluit bij onze internationale ambities. We geven de app een frisse look & feel, zonder de oorspronkelijke gebruikers uit het oog te verliezen. Change is good, remember? 👀🔄