Easyrit

STRATEGIE | UX/UI Design | App Ontwikkeling | Onderhoud

🚗💨 Makkelijk Ritten Registreren met EasyRit

EasyRit, de king of rittenregistratie apps 👑, maakt je leven een stuk makkelijker. Of je nu bijtelling wilt voorkomen, de baas blij wilt maken, de accountant tevreden wilt houden of gewoon je eigen administratie op orde wilt hebben. Door de intuïtieve interface wordt ritten registreren een piece of cake. We zijn 100% belastingdienst proof en privacy is onze middle name.

Koppelingen met de Hardware 📲🔁

Ooit een rit vergeten te starten of stoppen? Been there, done that. Daarom hebben we de Bluetooth-verbinding van je auto gebruikt om dit te automatiseren. Geen Bluetooth? Geen probleem. We hebben een backup plan met een beacon. De app is zo volledig automatisch te gebruiken – een perfect voorbeeld van hoe we de User Experience (UX) met hardware koppelingen naar een hoger niveau tillen.

Hans Kersten

Directeur
Easyrit

Je Rit Tracken op Locatie 📍🚗

Ons hoofddoel? Jouw leven makkelijker maken door je ritten zo simpel mogelijk te volgen. Verschillen tussen iOS en Android besturingssystemen houden ons scherp en pushen ons naar creatieve oplossingen. We hebben je auto op verschillende manieren aan de app gekoppeld. Is er Bluetooth? Dan gebruiken we dat om de rit automatisch te starten en stoppen. Geen Bluetooth? Dan hebben we de beacon als back-up. Onze developers sprongen met enthousiasme in deze uitdaging – de beste manier om iets te leren, is door het gewoon te doen.

Redesign 2016 > 2022 🎨💡

Iedereen houdt van een frisse, up-to-date app. Maar sommige mensen houden niet zo van verandering, vooral als de app vooral functioneel is. Een goed redesign kan dus een uitdaging zijn. Maar wie houdt er niet van een goede uitdaging? Zoals je kunt zien hebben we flinke stappen gemaakt op het gebied van gebruikersgemak (UX) en visuele uitstraling (UI). Door dit constant te valideren met een groep testgebruikers, zorgen we dat we op de goede weg blijven.

De nieuwste technieken 🛠️🆕

Tegenwoordig zijn er veel manieren om een rit te starten en stoppen. Een recente toevoeging is de integratie met de Siri spraakassistent op Apple toestellen. Met Siri Shortcuts kun je zelf een zin of woord instellen dat Siri herkent om vervolgens het gekoppelde commando uit te voeren. Een leuke extra die de app net even gebruiksvriendelijker maakt. En omdat we standaard Apple frameworks en API’s gebruiken, was dit voor onze developers een fluitje van een cent.