RECENT WERK

We zijn trots op ons werk, we vertellen er graag over

We hebben al heel wat apps gebouwd voor kleine en grotere partijen. Hieronder zie je er een paar. In de case studies lichten we toe hoe we te werk zijn gegaan en welke stappen we hebben ondernomen om tot het gewenste resultaat te komen.

  • PhotoMenu bekijk eerst wat je gaat eten
  • BodyProject aan & afmelden trainingen
  • Sunspot wereldwijd strandbedjes reserveren
  • FiLogic transport management app
  • Hawee uren registratie
  • Perined geboortegewicht curven raadplegen
  • Contracts Insight contracten bijhouden
  • IJs & Zo waar kunnen we ijs halen

PhotoMenu

De ober loopt net langs met een schitterend bord voor een andere tafel, dat is precies wat je wil eten. Normaal lastig om te vragen, maar vanaf nu is het mogelijk in de app de gerechten te bekijken.

CASE STUDY

BodyProject

Wekelijkse aan- en afmeldingen van honderden leden nu makkelijk en snel inzichtelijk. Voorheen liep dit via WhatsApp en nam het veel te veel tijd in beslag en werden er fouten gemaakt.

CASE STUDY

Sunspot

Lekker relaxen bij een beachclub? Ja! Uren zoeken naar een bedje? Nee! Want met deze app zie je snel waar een bedje vrij is en kun je ‘m meteen reserveren. Van Ibiza tot Zeeland.

CASE STUDY

FiLogic

Kleinere transportbedrijven geven met deze app hun (vaak ingehuurde) chauffeurs dezelfde voordelen als een dure boordcomputer in elke vrachtwagen. Wel de voordelen, niet de kosten dus.

CASE STUDY

Hawee Uren

De tijd van gefrommelde werkbriefjes is voorbij. Vanaf nu worden uren bijgehouden in een app en verwerkt in de backend. Netjes, overzichtelijk, snel en duidelijk vastgelegd.

Perined

Bij elke geboorte wordt de baby meteen gewogen. Deze app laat snel zien of er afwijkingen zijn in de groeicurven zodat er meteen actie ondernomen kan worden.

Contracts Insight

Ben je ook altijd net te laat met het opzeggen van je abonnement? Deze app is de oplossing: je krijgt een seintje wanneer er weer een contract verloopt, zodat je altijd op tijd bent.

IJs & Zo

Trek in een ijsje! Maar waar is de ijs & zo ijskar? Deze app laat het zien en geeft een notificatie als de ijskar binnen een straal van 200 meter is. Zo mis je hem dus nooit meer.