RECENT WERK

We zijn trots op ons werk, we vertellen er graag over

We hebben al heel wat apps gebouwd voor kleine en grotere partijen. Hieronder zie je er een paar. In de case studies lichten we toe hoe we te werk zijn gegaan en welke stappen we hebben ondernomen om tot het gewenste resultaat te komen.

https://www.glamorousgoat.nl/wp-content/uploads/2016/06/philips-app-icon-200x200.png

Philips Pathology

Philips was op zoek naar een app die kon ondersteunen bij de transitie van analoge naar digitale pathologie. We hebben een React Native app gebouwd binnen een erg kort tijdsbestek. We zijn trots op het resultaat.

CASE STUDY

Betapress

Tijdschriften distributeur - aan winkels als A.H., Bruna & Ako - wilden een makkelijke manier om retouren van tijdschriften makkelijker te maken voor schappen-vullers. Met de barcode scan app ziet men meteen of een tijdschrift nog terug gestuurd mag worden.

CASE STUDY
https://www.glamorousgoat.nl/wp-content/uploads/2016/06/betapress-app-icon-1-200x200.png

https://www.glamorousgoat.nl/wp-content/uploads/2016/06/photomenu-app-icon-200x200.png

PhotoMenu

De ober loopt net langs met een schitterend bord voor een andere tafel, dat is precies wat je wil eten. Normaal lastig om te vragen, maar vanaf nu is het mogelijk in de app de gerechten te bekijken.

CASE STUDY

BodyProject

Wekelijkse aan- en afmeldingen van honderden leden nu makkelijk en snel inzichtelijk. Voorheen liep dit via WhatsApp en nam het veel te veel tijd in beslag en werden er fouten gemaakt.

CASE STUDY
https://www.glamorousgoat.nl/wp-content/uploads/2016/06/bodyproject-app-icon-200x200.png

https://www.glamorousgoat.nl/wp-content/uploads/2016/06/perined-app-icon-200x200.png

Perined

Bij elke geboorte wordt de baby meteen gewogen. Deze app laat snel zien of er afwijkingen zijn in de groeicurven zodat er meteen actie ondernomen kan worden.


FiLogic

Kleinere transportbedrijven geven met deze app hun (vaak ingehuurde) chauffeurs dezelfde voordelen als een dure boordcomputer in elke vrachtwagen. Wel de voordelen, niet de kosten dus.

CASE STUDY
https://www.glamorousgoat.nl/wp-content/uploads/2016/06/filogic-app-icon-200x200.png