Philips Digital Pathology app

Glamorous Goat kon snel aan de slag
en dacht kritisch met ons mee om samen tot de beste oplossing te komen.

Ruud Roelofsen
Marketing manager bij Philips Digital Pathology

Klant

Philips Medical Systems

Branche

Medische innovatie

Devices

Android, iOS, Web

Doorontwikkeling?

✅ ja, project loopt door

Philips-DPS-case-study-werking-scanner

Snel schakelen,
kritisch meedenken

Philips Medical Systems zocht naar een partner die haar wensen en eisen kon vertalen naar een app én die de app bovendien in slechts zes weken kon realiseren. “Deze partner vonden we in Glamorous Goat”, vertelt Ruud. “Glamorous Goat kon snel aan de slag en dacht kritisch met ons mee om samen tot de beste oplossing te komen. In een kort tijdsbestek vonden verschillende meetings plaats. Al snel stond op papier hoe de app eruit moest komen te zien en konden we het concept intern presenteren.

In een grote organisatie als Philips moeten veel mensen hun goedkeuring geven. Alles moet tot in detail kloppen. Gelukkig was Glamorous Goat zeer flexibel. Ook nu konden we snel schakelen en werden de laatste aanpassingen snel doorgevoerd. Binnen zes weken was de app een feit. Ik vind het bewonderenswaardig hoe snel de ontwikkeling is gegaan.”

“De app vormt een verlengstuk
van het eerder ontwikkelde marketingmateriaal.”

Philips-DPS-case-study-uitleg-scan

Complimenten van binnen
en buiten de organisatie

Niet alleen is Philips Medical Systems erg blij met het feit dat Glamorous Goat de app zo snel kon realiseren. De organisatie is ook enorm tevreden over het resultaat. Ruud: “Het is een hele mooie en handige app geworden. We krijgen er zowel intern als extern nog steeds complimenten over. Erg prettig is bovendien dat we via een dashboard zelf zaken kunnen aanpassen. Zo houden we de app eenvoudig zelf up-to-date.”

De app is in de eerste plaats een informatietool. “Via de transformation guide binnen de app leggen we uit wat het betekent om te digitaliseren, wat de voordelen zijn, hoe je digitaal kunt gaan werken en welke apparatuur hiervoor nodig is. De app omvat een overzicht van de congressen waar de apparatuur te bekijken is en via de return of investment-tool kunnen gebruikers snel zien wat de financiële impact is voor hun pathologie-afdeling. De app is zo’n handige informatietool, dat we ‘m zelfs ook zelf gebruiken om mee te presenteren. We streamen hem dan op een groot beeldscherm en presenteren met behulp van de app onze apparatuur.”

We geven altijd

eerlijk advies

Een nuchtere

realistische aanpak

Technisch uitstekend

app development

IJzersterk

UI / UX design

Wij draaien onze hand niet om voor een uitdagend project! Heb jij ook een app project waar je snel hulp bij kunt gebruiken?

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.

Neem volledig vrijblijvend
contact met ons op.

Een kennismakingsgesprek is zo gepland en het geeft veel duidelijkheid over de invulling van jouw app idee. Ben je benieuwd hoe wij hierbij kunnen helpen? Laat het ons weten!

Soraya Roosen - SloQ

De persoonlijke benadering gaf me het gevoel dat ik geen nummertje was“

Soraya Roosen - SloQ
Enzo Cassaro - Postuma

“Een prettig bedrijf om mee samen te werken, fijne en open mensen!

Enzo Cassaro - Postuma
Ger de Winter - Perined

“Een medische app introduceren lijkt kinderspel dankzij jullie inzet“

Ger de Winter - Perined
Gijs Vrenken - Eindhoven Airport

“Het project is zeer efficient gegaan, de app is eerder dan verwacht opgeleverd

Gijs Vrenken - Eindhoven Airport
Tim Bloksma - Lookaliked

“Ik voelde me ook onderdeel van het team en niet enkel de klant“

Tim Bloksma - Lookaliked