Philips Medical Systems

Strategie | UX/UI Design | App Ontwikkeling | Onderhoud

Augmented Reality (AR) Om Scanner Te Demonstreren 🚀

Het is geen geheim dat we in een tijdperk van digitale transformatie leven. In dat landschap hebben we een uitdagende, maar opwindende taak aangenomen: het creëren van een app om pathologen te betrekken bij Philips Medical Systems.

Beginfase 💡

Hier bij Glamorous Goat geloven we dat de sleutel tot succes ligt in het durven stellen van de grote vragen en het diep graven naar de antwoorden. Voor Philips Medical Systems, startten we met een reeks aannames die we één voor één bevestigden, ontkrachtten en verfijnden. Ons doel? Het pad van de pathologie radicaal veranderen met de kracht van Augmented Reality (AR).

Niets overtreft de kracht van een goed doordachte strategie en een strakke planning. Vanaf het prille begin hebben we de lat hoog gelegd. We waren vastbesloten om met elke strategische beslissing die we namen, de grootst mogelijke impact te maken. Flexibiliteit? Geen keuze, maar een must in deze snel schakelende arena.

Ruud Roelofsen

Marketing Manager

” Glamorous Goat kon snel aan de slag en dacht kritisch mee om tot de beste oplossing te komen. Ze treden op als echte partner, zijn scherp en blijven doorvragen. Het is daarnaast ondertussen al jaren prettig samenwerken. “

Erkenning binnen en buiten de organisatie 🏆

Onze app heeft de status van ‘hero-app’ binnen Philips gekregen – een erkenning waar we ontzettend trots op zijn! Bovendien ontvangen we nog steeds complimenten, zowel intern als extern.

Ruud Roelofsen, Marketing Manager bij Philips Medical Systems:

“ Het is een hele mooie en handige app geworden. We krijgen er zowel intern als extern nog steeds complimenten over. Erg prettig is bovendien dat we via een dashboard zelf zaken kunnen aanpassen. Zo houden we de app eenvoudig zelf up-to-date. ”

Snel schakelen, gedetailleerd werk 🔄

Ruud Roelofsen, Marketing Manager bij Philips Medical Systems, prijst onze aanpak:

” In een grote organisatie als Philips moeten veel mensen hun goedkeuring geven. Alles moet tot in detail kloppen. Gelukkig was Glamorous Goat zeer flexibel. Ook nu konden we snel schakelen en werden de laatste aanpassingen snel doorgevoerd. Binnen zes weken was de app een feit. Ik vind het bewonderenswaardig hoe snel de ontwikkeling is gegaan. ”

Redesign 2020 > 2023 🎨

We geloven dat een app alleen actueel blijft als je blijft verbeteren en doorontwikkelen. Daarom hebben we onlangs een redesign gedaan, zodat de app er weer fris en modern uitziet. Een nieuw likje verf en verbeterde functionaliteiten zorgen ervoor dat onze app toekomstbestendig is.

Hier alvast een voorproefje hoe de flow van de ROI calculator is verbetert. Daarnaast hebben we de app natuurlijk meteen van een fris likje verf voorzien. Hiermee kan de app er weer jaren tegen.

Samen de toekomst tegemoet 👥

Philips Medical Care is zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat, en heeft besloten om de app verder uit te breiden en te verbeteren. Daarnaast is in 2020 gekozen voor een native app voor iOS en Android om beter gebruik te kunnen maken van Augmented Reality (AR). Met een fris design en verbeterde flow kan de app er weer jaren tegenaan!

Ruud Roelofsen: “ De app is heel prettig in gebruik, maar het kan natuurlijk altijd beter. Door nieuwe mogelijkheden toe te voegen willen we gebruikers nog beter bedienen. Ook bij het verder uitbreiden en ontwikkelen van de app werken we graag weer samen met Glamorous Goat. ”