“Gun jij je app-gebruikers de allerbeste ervaring die mogelijk is?”

Glamorous Goat heeft een simpele missie. We bouwen apps die een plekje waard zijn op je smartphone. Apps die hoog scoren op gebruiksvriendelijkheid en er lekker uitzien.

Gebruikers moeten snel en makkelijk in de app doen waarvoor hij is gemaakt. Dat klinkt logisch, maar toch staat de App-store vol met draken van apps. Onze apps steken daar met kop en schouders bovenuit, gezien de duizenden 5-sterrenreviews die ze ontvangen.

Vanuit ons kantoor in de oude Bata fabriek in Best ontwikkelen we native iOS, Android en web-apps. Ons team bestaat uit mensen die hoge kwaliteit leveren en passen bij onze kernwaarden. We houden vakkennis op de voet bij, zodat we op de hoogte zijn van nieuwe technieken en mogelijkheden.

Wij streven altijd naar het beste resultaat. Of je nou een start-up bent of een multinational: kwaliteit leveren is onze missie.

Enkele van onze opdrachtgevers

Lees in onze cases hoe andere opdrachtgevers de samenwerking hebben ervaren. Dan heb je een beter idee welke kennis en kunde we ook voor jou kunnen inzetten

De 5 garanties van Glamorous Goat

🤩 We bouwen apps met een wauw-effect

We gaan voor professionele apps van het allerhoogste niveau. Wij leggen onze lat hoog, omdat wij vinden dat onze opdrachtgevers en hun app-gebruikers het beste van het beste verdienen.

🤝 Samenwerking als partners

Als je voor ons kiest gaan we een samenwerking aan op basis van gelijkheid. Jij wil niet alleen het best mogelijke resultaat, wij ook. Samen werken we aan het ontwikkelen van een app die enthousiasme doet oplaaien bij de gebruikers.

🧐 Keuzes op basis van data en onderzoek

Iedereen heeft een mening over wat er in een app moet zitten en hoe hij moet werken. Toch leggen we onze persoonlijke voorkeuren zoveel mogelijk opzij. Met behulp van data en onderzoek stellen we vast wat je doelgroep wil, omdat zij de gebruikers van je app worden.

🎯 Tussentijdse check: wat vinden gebruikers van de app?

We ontwikkelen eerst een minimum viable product en testen deze op je doelgroep. Hierdoor weet je zeker dat jouw app-idee aanslaat voordat je verder investeert.

✅ Je behoudt intellectueel eigendom van je app-idee

Jij hebt een slim idee voor een app. Dan is het ook logisch dat jij het intellectueel eigendom behoudt. Wij ondertekenen uiteraard een NDA zodat jouw idee veilig bij ons is.

Laten we praten over jouw app idee

Loop eens binnen tijdens een van onze tech meets design meetups. Op een laagdrempelige manier achterhaal je of jouw idee kans van slagen heeft en waarop je moet letten. Om de maand is er een sessie in Best.

Check de datum voor de eerstvolgende gratis sessie

Heb je liever een een-op-eenafspraak om direct de diepte in te gaan?

Bel dan 040 – 71 17 360 om deze in te plannen.

Het team van Glamorous Goat
Je hoeft niet gek te zijn om hier te werken, 
maar het helpt wel enorm!

Een enthousiast team van geiten en één herder

Volledig team bekijken

Door de jaren heen

2019

Nieuwe website live

Het moest er een keer van komen, want het heeft heel wat voeten in de aarde gehad. In 2019 hebben we kunnen vieren dat de nieuwe website live is gegaan!

Je ziet hiervan nu het resultaat live op je scherm, want dit is de website waar je nu naar kijkt.

2019

Bezoek Appril festival

Met ons groeiende team zijn we naar de Appril conferentie geweest in Amsterdam om kennis op te doen over de toekomst van apps.

2019

Glamorous Goat Week met (inter)nationale medewerkers

Het stond al heel lang op een lijstje om te doen, maar begin 2019 kwam het er dan eindelijk van. Een hele week samen zijn met iedereen uit het team. Dus de mensen uit Eindhoven mixen met de mensen uit de rest van de wereld. We hebben een superleuke week gehad, waarin iedereen elkaar echt heeft leren kennen. Er zijn vriendschappen ontstaan en we hebben verschillende processen doorgesproken.

2018

Philips Volcano als klant

In 2017 haalden we Philips binnen als klant en hebben we laten zien dat we daar een mooie app konden neerzetten. Binnen de Philips-organisatie viel dat op en daarom kregen we de vraag of we een vergelijkbare app voor een andere afdeling konden maken. Dit hebben we gedaan voor Philips Volcano en de afdeling die zich met de cardiologie bezig houdt.

De app was wat simpeler en we hadden natuurlijk al een Philips 'raamwerk' staan waar we weer gebruik van konden maken. Daardoor hebben we ook hier vrij vlot een volledige app kunnen opleveren.

2018 - heden

Gastcolleges

Sinds 2018 geeft Hugo regelmatig gastcolleges op Avans Hogeschool. Hij vertelt studenten o.a. hoe ze marketing kunnen inzetten om een app succesvol te lanceren. Het is gaaf om te zien dat er meerdere stagiairs zijn begonnen bij Glamorous Goat nadat ze een gastcollege hadden bijgewoond.

2017

Start-up Lookaliked

Vind anderen die sprekend op je lijken. Samen met de bedenker van Lookalike hebben we uitgewerkt hoe we van zijn idee een succesvolle app kunnen maken.

Ondertussen staat die app al een tijdje in de AppStore en zijn we de 40.000 gebruikers gepasseerd!

2017

Philips als klant

In 2017 haalden we Philips binnen als klant. Een mijlpaal, omdat het veruit onze grootste klant was op dat moment. Er moest heel snel een app komen en of we dat konden waarmaken?

Natuurlijk hebben we alles in het werk gesteld om binnen 6 weken een eerste app-versie op te leveren. Een hele prestatie om dit in zo'n korte tijd voor een grote organisatie als Philips voor elkaar te krijgen. Toch is het gelukt en het bleek het begin van een nieuw tijdperk.

2016

Focus op apps

We stoppen met het bouwen van websites en richten ons volledig op het ontwikkelen van mobiele apps.

Door deze focus kunnen we uitgroeien tot marktleider in de Nederlandse markt. Onze keuze gaf veel rust, ruimte en een nieuwe visie op de groei van ons bedrijf.

2016

Verhuizing naar Eindhoven

Glamorous Goat begon ooit op een 'zolderkamer' en verhuisde begin 2016 naar een officieel kantoorpand. In centrum Eindhoven werd een ruimte gevonden die gedeeld wordt met The DISTRIKT.

2013

Oprichting Glamorous Goat

Ergens in 2013 nam Hugo de stap om een 'echt' bedrijf op te richten In het begin was het werk vooral webdesign en soms het bouwen van een kleine app.

De naam van het bedrijf werd gekozen na wat brainstormen over een snelle en geestige "Web 2.0" naam die in veel situaties gebruikt kon worden. En daaruit kwam uiteindelijk Glamorous Goat uit naar voren.

2011-2012

Hugo’s eerste stappen op app-gebied

Ergens in 2011 wilde Hugo graag wat meer creativiteit in zijn werk hebben. In deze periode was de smartphone in opkomst en met de release van de iPhone 4 besloot Hugo dat hij wilde beginnen met de ontwikkeling van apps voor het iOS-platform.

Als programmeur was het niet al te moeilijk om de overstap te maken van zijn huidige programmeertaal naar het leren van Objective-C.

Na wat sleutelen aan de code bracht Hugo een eerste supereenvoudige app uit. Een soundboard-app voor een populair Nederlands tv-programma "Holland in da Hood'. De app is veel gedownload en kwam op de tweede plaats in de iOS-store, vóór alle betaalde apps. Hoewel die notering maar een paar dagen standhield, was er wel een vonk overgesprongen. Hugo besloot vaker apps te bouwen.