Ons verhaal

Hoe zijn we zover gekomen?

Lang voordat er App Stores, of überhaupt smartphones waren, wist Hugo Melis het al zeker: zijn passie is software ontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken. Toen de eerste iPhone in 2008 werd uitgebracht, was het alsof een knop werd omgezet: de creativiteit begon te vloeien en Hugo bedacht het ene na het andere idee.

Hugo Melis - Eigenaar Glamorous Goat

Al snel werd duidelijk dat apps de toekomst van de mobiele telefoon zouden bepalen. Daar moest Hugo dus zeker bij zijn! Hij werkte als senior software engineer bij enkele grote software bedrijven, maar was in zijn vrije tijd áltijd bezig met apps ontwikkelen.

In 2013 richtte Hugo zijn bedrijf Glamorous Goat op. Al na een jaar was hij zo succesvol, dat hij moest uitbreiden en zo begon zijn team te groeien.

Het team

De beste ontwikkelaars, ontwerpers en probleem oplossers

Het team van Glamorous Goat wil nieuwe dingen leren en toepassen, in plaats van snel terugvallen op kunstjes van vroeger. We blijven onze kennis verrijken. We stimuleren onze mensen om zichzelf uit te dagen. We leveren het beste werk als we geïnspireerd zijn. Ondertussen zijn we in controle over het proces en gaan we heel gedisciplineerd om met het halen van belangrijke deadlines.

Hugo geeft leiding aan een groep van drie ontwikkelaars (iOS & Android & Backend) en een designer. Daarnaast hebben we een netwerk van specialisten die we inzetten voor heel specifieke taken. Zo werken we onder andere samen met The Distrikt. Samen kunnen we iedere klus aan.

Natuurlijk moet er naast gewerkt ook ontspannen worden. Zo hebben we regelmatig een gezellige borrel aan het einde van de week. We proosten dan op de behaalde resultaten en blijven zo ook op de hoogte van wat er allemaal speelt buiten het werk bij iedereen.

Samen vieren we de successen

Lange termijn relaties

Samenwerken naar het beste resultaat

Het geheim achter het succes van Glamorous Goat? We zijn goed in het analyseren van de problemen en uitdagingen die spelen bij een klant. We gaan graag op onderzoek uit, om te ontdekken welke functionaliteiten een app moet hebben om succesvol te zijn voor onze opdrachtgever.

Functionaliteiten bijvoorbeeld, die ervoor zorgen dat de app zo snel mogelijk terug verdiend kan worden. Doordat de app werknemers bepaalde taken uit handen neemt en hen productiever maakt. Doordat de app tijd bespaart. Of doordat de app een bepaalde groep klanten beloont voor hun loyaliteit.

Daarnaast willen we altijd iets opbouwen voor de lange termijn. Daar hebben we veel voor over. Zo geven we eerlijke adviezen, ook als dit betekent dat er minder werk voor ons uitkomt. We zijn realistisch en transparant in onze inschattingen, zodat het voor jou snel duidelijk is waar de grootste kostenposten zitten. Ons doel is een tevreden klant, die terugkomt bij een volgend project!

Verdiepen

We duiken diep in de doelgroep van de app. We willen begrijpen wat er speelt in de markt. Wie zijn de gebruikers? Wat zijn hun pijnpunten en hun interesses? Welke hindernissen kunnen we tegenkomen? Daar tussenin vinden we kansen en formuleren we een idee voor de app.

Transformeren

De designer en ontwikkelaars gaan vervolgens samen aan de slag om van het idee een echte experience te maken. Dat gaat veel verder dan schermen en code. Het gaat om het begrijpen van menselijk gedrag en het oplossen van complexe technische vraagstukken.

Verbinden

Een geweldige app zorgt voor een diepe verbinding tussen onze opdrachtgever en de app gebruiker. Zoals met alle relaties, kan dit door de jaren heen veranderen. Wat we leren in die tijd nemen we mee en zo laten we de app én de beleving groeien, zodat de ervaring beter wordt.

Inspirerende omgeving

Kom snel een keer langs om kennis te maken

Sinds 1 juni 2016 zijn we gevestigd aan de Willemstraat 57 in Eindhoven. Dit pand biedt synergie: ook de andere bedrijven daar zijn actief in de online sector. Zo kunnen we heel eenvoudig anderen inschakelen als we een promotie video, een nieuwe website of iets anders nodig hebben dat niet direct bij de app hoort. Hieronder kun je een virtuele wandeling door het pand maken.

Ook samen een hapje eten hoort erbij
Logo Glamorous Goat Gif
Inspirerende omgeving bij Glamorous Goat

Koffie?

Kom je een keer in het echt een kijkje nemen

Dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie samen wat de mogelijkheden zijn. Bel +31 40 71 17 360 of mail naar hallo@glamorousgoat.nl. We kijken uit naar je komst!