Ons verhaal

Hoe zijn we zover gekomen?

Lang voordat er App Stores, of überhaupt smartphones waren, wist Hugo Melis het al zeker: zijn passie is software ontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken. Toen de eerste iPhone in 2008 werd uitgebracht, was het alsof een knop werd omgezet: de creativiteit begon te vloeien en bij Hugo kwamen verschillende app ideeën naar boven.

Hugo Melis - Eigenaar Glamorous Goat

Al snel werd duidelijk dat apps de toekomst van de mobiele telefoon zouden bepalen. Daar moest Hugo dus zeker bij zijn! Hij werkte als senior software engineer bij enkele grote software bedrijven, maar was in zijn vrije tijd áltijd bezig met apps ontwikkelen.

In 2013 richtte Hugo zijn bedrijf Glamorous Goat op. Al na een jaar was het zover, er moest iemand bij komen en vanaf dat moment begon het team te groeien.

Hugo heeft vroeger veel gereisd, waar hij gepassioneerd is geraakt te leren van andere landen en culturen. Dit gebruikt hij nu voor de aansturing van ons deels internationale team.

Sinds 2016 helpt Kelly daarnaast Glamorous Goat op regelmatige basis. Ze is vooral bezig met sales en helpt daarnaast de klanten van Glamorous Goat in het maken van de juiste (AppStore) marketing beslissingen bij de lancering van een app.

Ze is aan de universiteit van Tilburg afgestudeerd en heeft een master diploma in (online) marketing en is daarom de perfecte persoon om te helpen met een marketingplan om je app succesvol te lanceren in de App Store.

//www.glamorousgoat.nl/wp-content/uploads/2016/05/kelly-website.jpg

Het team

De beste ontwikkelaars, ontwerpers en probleem oplossers

Het team van Glamorous Goat wil nieuwe dingen leren en toepassen, in plaats van snel terugvallen op kunstjes van vroeger. We blijven onze kennis verrijken. We stimuleren onze mensen om zichzelf uit te dagen. We leveren het beste werk als we geïnspireerd zijn. Ondertussen zijn we in controle over het proces en gaan we heel gedisciplineerd om met het halen van belangrijke deadlines.

Ons motto is het maken van `apps die er toe doen`. Vanzelfsprekend hoort daar het beste talent bij. Het zou toevallig zijn als de beste ontwikkelaars allemaal in Eindhoven en omstreken wonen. Daarom zoeken we ook buiten de regio naar de beste ontwikkelaars en laten ons niet remmen door (lands)grenzen in onze zoektocht naar de echte toppers.

De grootste rem op productiviteit zijn meetings en managers. De mensen in ons team mogen daarom grotendeels hun eigen tijd indelen en mogen daarnaast zelf de oplossingsrichting (mee) bepalen tijdens hun werkzaamheden.

Joris

Design & UX

Joe

Marketing

Istvan

Development

Jeannette

Design

Erik

Raad van Advies

Ilya

Development

Igor

Development

Michael

Development

Daarnaast hebben we een netwerk van specialisten die we inzetten voor andere taken. Zo werken we onder andere nauw samen met The DISTRIKT voor klussen waar we extra expertise nodig hebben.

Natuurlijk moet er naast gewerkt ook ontspannen worden. Zo hebben we een gezellige borrel aan het einde van de maand. We proosten dan op de behaalde resultaten en blijven zo ook op de hoogte van wat er allemaal speelt buiten het werk.

Samen vieren we de successen

Lange termijn relaties

Samenwerken naar het beste resultaat

Het geheim achter het succes van Glamorous Goat? We zijn goed in het analyseren van de problemen en uitdagingen die spelen bij een klant. We gaan graag op onderzoek uit, om te ontdekken welke functionaliteiten een app moet hebben om succesvol te zijn voor onze opdrachtgever.

Functionaliteiten bijvoorbeeld, die ervoor zorgen dat de app zo snel mogelijk terug verdiend kan worden. Doordat de app werknemers bepaalde taken uit handen neemt en hen productiever maakt. Doordat de app tijd bespaart. Of doordat de app een bepaalde groep klanten beloont voor hun loyaliteit.

Daarnaast willen we altijd iets opbouwen voor de lange termijn. Daar hebben we veel voor over. Zo geven we eerlijke adviezen, ook als dit betekent dat er minder werk voor ons uitkomt. We zijn realistisch en transparant in onze inschattingen, zodat het voor jou snel duidelijk is waar de grootste kostenposten zitten. Ons doel is een tevreden klant, die terugkomt bij een volgend project!

Inspirerende omgeving

Kom snel een keer langs om kennis te maken

Sinds 1 juni 2016 zijn we gevestigd aan de Willemstraat 57 in Eindhoven. Dit pand biedt synergie: ook de andere bedrijven daar zijn actief in de online sector. Zo kunnen we heel eenvoudig anderen inschakelen als we een promotie video, een nieuwe website of iets anders nodig hebben dat niet direct bij de app hoort. Hieronder kun je een virtuele wandeling door het pand maken.

Ook samen een hapje eten hoort erbij
Inspirerende omgeving bij Glamorous Goat

Koffie?

Kom je een keer in het echt een kijkje nemen

Dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie samen wat de mogelijkheden zijn. Bel +31 40 71 17 360 of mail naar hallo@glamorousgoat.nl. We kijken uit naar je komst!