We gaan alléén voor
het beste resultaat

Glamorous Goat heeft een simpele missie. We bouwen apps die een plekje waard zijn op je smartphone. Apps die hoog scoren op gebruiksvriendelijkheid en er lekker uitzien.

Vanuit ons kantoor in het Ketelhuis op het terrein van de oude leerfabriek in Oisterwijk ontwikkelen we native iOS & Android apps. Ons team bestaat uit mensen die hoge kwaliteit leveren en graag aan premium apps werken. We houden vakkennis op de voet bij, zodat we op de hoogte zijn van nieuwe technieken en mogelijkheden.

Wij streven altijd naar het beste resultaat. Of je nou een start-up bent of een multinational: kwaliteit leveren is onze missie. Don’t worry, we’ve goat this!

Ons team
van geiten.

Ons team van geiten bestaat uit een aantal creatieve, analytische en zelfsturende vakidioten. We willen vooral een team creëren dat voor elkaar klaar staat en goed samenwerkt. 

We kijken daarbij verder dan de landsgrenzen en willen alleen de beste mensen aan ons binden, ongeacht waar ze wonen. Uiteindelijk moeten ze het Glamorous Goat DNA hebben zodat ze passen binnen ons bedrijf en in kleine autonome teams de mooiste apps samen bouwen.

Robbert

Directeur

Hugo

App Strateeg & Founder

Charlotte

Project Manager

Harald

Designer

Julia

Product Owner

Istvan

iOS Developer

Tom

iOS Developer

Sava

Android Developer

Mark

iOS Developer

Irina

Designer

Matyas

iOS Developer

Ricardo

Backend Developer

Donat

iOS Developer

Benjamin

Backend Developer

Volodymyr

QA Tester

Ivan

Server Management

Je hoeft niet gek te zijn om hier te werken, maar het helpt enorm…

Maar waarom de naam Glamorous 💫 Goat 🐐?

De zintuigen van de geit zijn goed ontwikkeld. Ze hebben een scherp gehoor, uitstekend gezichtsvermogen, en een goed ontwikkelde reuk.

Geiten zijn zeer nieuwsgierig en onderzoekend.

De mensen van Glamorous Goat zijn ook scherp en vragen net zolang door totdat de vraag achter de vraag naar boven komt. Daarnaast willen we premium apps bouwen, die er zeer glamoureus uitzien. Glamorous Goat past dus uitstekend bij onze ambities.

En natuurlijk kan er maar één de G.O.A.T. 🐐 zijn…