Onze Missie:
5 Sterren Apps ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Glamorous Goat heeft een simpele missie. Apps bouwen die een plekje waard zijn op je smartphone. Apps met de beste gebruiksvriendelijkheid én die er nog lekker uitzien ook.

We zijn een app ontwikkelingsbureau van ruim 20 specialisten met een vreemde naam. Wij doen het graag net wat anders, daarom apps not apps.

Want waar anderen web, hybride en native app ontwikkeling aanbieden, hebben wij juist voor focus gekozen. En doen daarom alleen native app ontwikkeling. Want hoe kun je nou de beste zijn als je geen focus hebt?

We zitten in een super hip gemoderniseerd, maar historisch pand in Oisterwijk, op het terrein van de Leerfabriek. Onze buurman is “Heel Holland Bakt”, Robèrt van Beckhoven, dus er is hier altijd wel wat te ‘snaaien’.

De Stal 🐐

Ons team bestaat uit creatieve, analytische en zelfsturende vakidioten. Het is de persoonlijke missie van oprichter Hugo om het allerbeste app team samen te stellen. En omdat het wel héél toevallig zou zijn als de allerbeste mensen om de hoek wonen hebben we ons team in Nederland aangevuld met experts uit heel Europa.

Maar omdat geiten kuddedieren zijn is het belangrijk om niet alles via een schermpje te doen. Daarom organiseren we minimaal één keer per jaar de legendarische Glamorous Goat week. Een week waarin we vooral veel lol maken. Want zeg nou zelf, na een keer met zijn allen goed op stap te zijn geweest, ga je sowieso voor elkaar door het vuur.

Robbert

Directeur

Hugo

App Strateeg & Founder

Charlotte

Project Manager

Chris

Content Chief

Justin

Design Lead

Harald

Designer

Julia

Product Owner

Istvan

iOS Developer

Sava

Android Developer

Tom

iOS & Android Developer

Mark

iOS Developer

Irina

UX / UI Designer

Vladimir

iOS Developer

Bogdan

Backend Developer

Stanislava

Product Owner

Yll

Android Developer

Serhii

QA Tester

Benjamin

Backend Developer

Volodymyr

QA Tester

Ivan

Server Management

Je hoeft niet gek te zijn om hier te werken,
maar het helpt enorm…

Maar waarom de naam Glamorous Goat? 🐐

Nou, je snapt natuurlijk wel dat die naam niet uit de lucht is komen vallen. Geiten hebben een scherp gehoor, uitstekend gezichtsvermogen, en een goed ontwikkelde neus.

Geiten zijn dus zeer nieuwsgierig en onderzoekend.
Precies hoe wij naar een project kijken als we starten.

Wij gaan dus het liefst stijl omhoog tegen rotswanden op en maken een klim die jij zelf niet had kunnen bedenken.

All you can’t imagine.

En daarnaast kan er natuurlijk maar één echt de G.O.A.T. 🐐 zijn… 😆