App laten maken
Brink

Huizen Inspecteren met het gemak van een App

Brink omschrijft zichzelf als het kloppend hart van bouw, infra en vastgoed. Hun management- en adviesdiensten waren op zoek naar een app voor verdere professionalisering van de dienstverlening.

Jaar
2020
Platform(en)
iOS
Wat we hebben gedaan

Strategie
UX/UI
Native app ontwikkeling

Brink doet vanaf nu niets meer op papier!

Tegenwoordig is de wereld steeds meer mobile-first geworden en die verschuiving zien we ook bij de management & advies tak van Brink. Door digitaal te werken worden fouten verminderd en zijn er zaken mogelijk die voorheen niet konden. Zo wordt er gebruik gemaakt van computer vision om gebreken aan een woning direct te herkennen.

We gaan voor tijdbesparing en gebruiksgemak

Door een app te ontwikkelen die de inspecteur direct op zijn telefoon kan gebruiken, hoeft hij daarna niet alles nog uit te werken. Dat zorgt voor een flinke tijdsbesparing.

" Het team van Glamorous Goat verdiept zich in jouw vraag en zijn niet bang even wat tegengas te geven als ze een beter voorstel hebben. Het meekijken met de live ontwikkelomgeving versnelde het proces enorm. Live met een groep door het ontwerp lopen, en ter plekke zit de ontwikkelaar jouw suggesties al weer te verwerken. Super! "
Joost van der Werf
Partner, Brink Management & Advies

Koppeling met een bestaande API

Brink heeft met Brink Software (voorheen Ibis) een eigen software ontwikkeling partij in huis. We hebben nauw met ze samengewerkt, omdat zij verantwoordelijk waren voor de bouw van de API waar wij met de app op aan moesten sluiten.

Een struikelblok bij het ontwikkelen van een app die draait op een externe API is vaak het ontbreken van een goede documentatie. Gelukkig was de kwaliteit van de documentatie van de API in dit geval perfect in orde, wat de doorlooptijd van het project positief heeft beïnvloedt.

Welke stappen hebben we doorlopen?

Een app ontwikkelen gaat bij ons volgens een standaard patroon. In 6 stappen van gevalideerd idee naar succesvolle app in de stores. Bij dit project hebben we de volgende stappen samen doorlopen.

Onze werkwijze

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.