Brink Management & Advies

UX/UI Design | App Ontwikkeling | Onderhoud

Huizen Inspecteren met een App

Brink omschrijft zichzelf als het kloppend hart van bouw, infra en vastgoed. Hun management- en adviesdiensten waren op zoek naar een app voor verdere professionalisering van de dienstverlening.

Brink doet vanaf nu niets meer op papier!

Tegenwoordig is de wereld steeds meer mobile-first geworden en die verschuiving zien we ook bij de management & advies tak van Brink. Door digitaal te werken worden fouten verminderd en zijn er zaken mogelijk die voorheen niet konden. Zo wordt er gebruik gemaakt van computer vision om gebreken aan een woning direct te herkennen.


Joost van der Werf

Partner
Brink Management & Advies

” Het team van Glamorous Goat verdiept zich in jouw vraag en zijn niet bang even wat tegengas te geven als ze een beter voorstel hebben. Meekijken met de live designomgeving versnelde het proces enorm. Samen door het ontwerp lopen, en ter plekke zit de designer jouw suggesties al weer te verwerken. Super! “

We gaan voor tijdbesparing en gebruiksgemak 

Door een app te ontwikkelen die de inspecteur direct op zijn telefoon kan gebruiken, hoeft hij daarna niet alles nog uit te werken. Dat zorgt voor een flinke tijdsbesparing.

Koppeling met een bestaande API

Brink heeft met Brink Software (voorheen Ibis) een eigen software ontwikkeling partij in huis. We hebben nauw met ze samengewerkt, omdat zij verantwoordelijk waren voor de bouw van de API waar wij met de app op aan moesten sluiten.

Een struikelblok bij het ontwikkelen van een app die draait op een externe API is vaak het ontbreken van een goede documentatie. Gelukkig was de kwaliteit van de documentatie van de API in dit geval perfect in orde, wat de doorlooptijd van het project positief heeft be√Įnvloedt.

Benieuwd?

Download de app om een indruk te krijgen van ons werk voor Brink Management & Advies

* In de app kan het zijn dat je inloggegevens nodig hebt. Deze zijn niet openbaar beschikbaar wegens afscherming van data. We plannen graag een afspraak om je de app te laten zien.