Airios

STRATEGIE | UX/UI Design | App Ontwikkeling | Onderhoud

Regel en Monitor je Ventilatiesysteem 🕹️💨

Door slimme generieke componenten te gebruiken, hebben we niet alleen een snelle time-to-market 🚀, maar besparen we ook op de centjes bij toekomstige projecten. Het is een win-win situatie!

Jouw Branding Eenvoudig Aanpassen 🎨🔄

We hebben deze app ontworpen met de partners van Airios in ons achterhoofd. Het ventilatiesysteem kan namelijk door partners worden verkocht onder hun eigen merk. Hoe cool is dat? We maken het super eenvoudig om dingen als kleuren en logo’s te vervangen, zodat we de app snel en kostenefficiënt kunnen aanpassen aan de wensen van de OEM partner. Bij Glamorous Goat weten we hoe we een app moeten voorbereiden voor white-label release. We hebben al meerdere apps op deze manier gelanceerd voor diverse doelgroepen en gebruikers. 🔥🔥


Chris van Gils

Product Marketing Manager

” Glamorous Goat creëert en ontwikkelt prachtige apps die een echt waarde toevoegen aan onze producten. Daarnaast voelen ze heel goed aan wat de klant wil bereiken, maar blijven ze altijd kritisch op de gekozen oplossingsrichting. “

Micro-Animaties voor Betere UX 💫🎬

Door slim gebruik te maken van kleine visuele feedback in de vorm van micro-animaties, begeleiden we de gebruikers soepel door de app. Dit helpt hen om het product op de best mogelijke manier te ervaren. Bovendien geeft het de gebruiker het gevoel dat de app super kwalitatief is. It’s all in the details!

Verbinden met Hardware 🔗📡

We verbinden met de hardware via een beveiligde cloud-connectie met behulp van een REST API. Dus waar je ook bent, zolang je verbonden bent met het internet, heb je de volledige controle over het systeem. Technologie, man, is het niet geweldig?!