App laten maken
Airios

Bedien en monitor je ventilatiesysteem met gemak

Door gebruik te maken van generieke componenten die kunnen worden hergebruikt in apps voor andere Airios producten hebben we een snellere time-to-market en besparen we kosten bij volgende projecten.

Jaar
2018-heden
Platform(en)
iOS & Android
Wat we hebben gedaan

Strategie
UX/UI

Native App Ontwikkeling

Onderhoud

Micro-animaties gebruiken om de gebruikerservaring te verbeteren

Door gebruik te maken van kleine visuele feedback in de vorm van micro animaties, begeleiden we de gebruikers beter door de app. Dit helpt hen om het product op de best mogelijke manier te ervaren. Daarnaast geven animaties de eindgebruiker het gevoel dat de app een hoger kwaliteitsniveau heeft.

 

Hugo vertelt je graag wat er mogelijk is

Verbinding maken met hardware

We maken verbinding met de hardware via een beveiligde cloud-verbinding via een REST API. Op deze manier kan het systeem worden bestuurd wanneer de gebruiker met het internet is verbonden.

" Glamorous Goat creëert en ontwikkelt prachtige apps die een echt waarde toevoegen aan onze producten. Daarnaast voelen ze heel goed aan wat de klant wil bereiken, maar blijven ze altijd kritisch op de gekozen oplossingsrichting. "
Chris van Gils
Product Marketing Manager

Gemakkelijk de branding aanpassen voor partners

De app is ontwikkeld met de partners van Airios in gedachte. Het ventilatie systeem kan namelijk ook door partners onder hun eigen merk verkocht worden. Door het heel makkelijk te maken om de kleurstelling en zaken als het logo te vervangen, kunnen we op een kostenefficiënte manier de app snel ombouwen naar de wensen van de OEM partner.

Bij Glamorous Goat kunnen we dus meedenken over de mogelijkheden om een app geschikt te maken voor white-label uitrol van je product of dienst. We hebben verschillende apps op die manier beschikbaar gemaakt voor verschillende doelgroepen en eindgebruikers.

Welke stappen hebben we doorlopen?

Een app ontwikkelen gaat bij ons volgens een standaard patroon. In 6 stappen van gevalideerd idee naar succesvolle app in de stores. Bij dit project hebben we de volgende stappen samen doorlopen.

Onze werkwijze

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.