Airios

STRATEGIE | UX/UI Design | App Ontwikkeling | Onderhoud

Bedien en monitor je ventilatiesysteem

Door gebruik te maken van generieke componenten die kunnen worden hergebruikt in apps voor andere Airios producten hebben we een snellere time-to-market en besparen we kosten bij volgende projecten.

Gemakkelijk aanpassen branding voor partners

De app is ontwikkeld met de partners van Airios in gedachten. Het ventilatie systeem kan namelijk ook door partners onder hun eigen merk verkocht worden. Door het heel makkelijk te maken om de kleurstelling en zaken als het logo te vervangen, kunnen we op een kostenefficiënte manier de app snel ombouwen naar de wensen van de OEM partner.

Bij Glamorous Goat kunnen we dus meedenken over de mogelijkheden om een app geschikt te maken voor white-label uitrol van je product of dienst. We hebben verschillende apps op die manier beschikbaar gemaakt voor verschillende doelgroepen en eindgebruikers.


Chris van Gils

Product Marketing Manager

” Glamorous Goat creëert en ontwikkelt prachtige apps die een echt waarde toevoegen aan onze producten. Daarnaast voelen ze heel goed aan wat de klant wil bereiken, maar blijven ze altijd kritisch op de gekozen oplossingsrichting. “

Micro-animaties gebruiken om de gebruikerservaring te verbeteren

Door gebruik te maken van kleine visuele feedback in de vorm van micro animaties, begeleiden we de gebruikers beter door de app. Dit helpt hen om het product op de best mogelijke manier te ervaren. Daarnaast geven animaties de eindgebruiker het gevoel dat de app een hoger kwaliteitsniveau heeft.

Verbinding maken met hardware 

We maken verbinding met de hardware via een beveiligde cloud-verbinding via een REST API. Op deze manier kan het systeem worden bestuurd wanneer de gebruiker met het internet is verbonden.