App laten maken
MyBird

Vliegensvlug je eten bestellen met de MyBird app

MyBird biedt een oplossing voor een herkenbaar probleem: wachten in een rij. Door het verplaatsen van de rij naar de cloud, vult de klant de wachttijd voortaan volledig naar wens in.

Jaar
2020
Platform(en)
iOS & Android
Wat we hebben gedaan

Strategie

UX/UI-Design

Alleen de strategie- en designfase doorlopen

Met MyBird hebben we alleen de strategie en het design traject doorlopen. De founders hebben er voor gekozen om de eerste versie van de app via een hybride ontwikkeltool te laten bouwen. Bij Glamorous Goat hebben we bewust gekozen om alleen maar native apps te ontwikkelen. Daarmee konden we dus helaas het vervolgtraject niet samen doorlopen.

Dit is dus een voorbeeld van een app waar alleen de strategiefase is afgenomen, zonder de daaropvolgende realisatiefase samen te doorlopen. Elke andere app ontwikkelaar kan daarna met het door ons opgeleverde design aan de slag om er alsnog een succesvolle app van te maken.

In 4 weken het app idee uitgewerkt tot wireframes & designs

Bij Glamorous Goat houden we van snel schakelen. In het geval van MyBird betekende dit dat we in 4 weken van eerste gesprek tot volledig uitgewerkte designs zijn gekomen. Snel schakelen en doorpakken dus.

" Voor ons betekende de samenwerking met Glamorous Goat de start van ons eigen bedrijf. Door ons plan te vertalen naar een design konden we de levensvatbaarheid van het concept achterhalen. Er lag dus best druk op een geslaagde samenwerking. Eventuele zorgen bleken onnodig. Het resultaat voldeed volledig naar wens en Glamorous Duizendpoot was wellicht ook een passende naam geweest (maar die hebben vast een lager aaibaarheidsgehalte). "
Tomas & Daan
Founders

Kritisch meedenken en de discussie opzoeken

De beste resultaten behalen we als we werken met een partij die zelf ook goed en kritisch blijft nadenken. MyBird heeft met Tomas en Daan twee founders die heel goed weten wat ze wel en vooral niet willen. Een discussie die we bijvoorbeeld hadden ging over het gebruik van een “hamburger menu” in de app. Door samen constructief te blijven zoeken naar de beste oplossing voor de gebruiker, konden we dat mooi met een tabbar onderin de app oplossen.

Wij proberen dus vaak de discussie op te zoeken, om zo uiteindelijk samen echt goed te blijven nadenken over wat de gebruiker echt wil. Dat werkt heel prettig en zorgt uiteindelijk voor het beste resultaat.

Met gemak jouw orders beheren als ondernemer

Voor ondernemers is het van belang om op een makkelijke manier bestellingen in te kunnen zien en de status bij te houden. We hebben voor MyBird dus niet alleen een consumenten app mee uitgedacht en ontworpen, maar ook een tablet app voor de ondernemer. Op deze manier is er gedacht aan het volledige ecosystemen en kunnen de heren van MyBird met het volste vertrouwen de markt op.

Doel van deze tablet app is de exacte status van een order bijhouden en tijdig informeren. Een connectie met de consumenten app zorgt voor de juiste efficiënte en snelle afhandeling van bestellingen. Prettig voor de consument en natuurlijk voor de ondernemer.

Welke stappen hebben we doorlopen?

Een app ontwikkelen gaat bij ons volgens een standaard patroon. In 6 stappen van gevalideerd idee naar succesvolle app in de stores. Bij dit project hebben we de volgende stappen samen doorlopen.

Onze werkwijze

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.