Onderhoudsfase

Hoe kun je de app goed onderhouden?

Na de lancering is het onderhoud van een app is enorm belangrijk. Dit omdat het ervoor zorgt dat jouw app van toegevoegde waarde blijft voor jouw gebruikers. Dit doen we door nieuwe functionaliteiten toe te voegen en de app technisch op orde te houden.

WAT

Het onderhouden van de app met nieuwe updates en nieuwe features, waardoor je zorgt dat jouw app toekomstbestendig blijft.

WAAROM

Door het blijven toevoegen van nieuwe features en het bugvrij maken van je huidge app, zorg je ervoor dat je toegevoegde waarde kan blijven leveren.

HOE

Na de oplevering van de app, kijken we hoe nieuwe features jouw app naar een hoger niveau kunnen tillen en hoe we de huidige versie het beste kunnen onderhouden.

De onderhoudsfase bestaat uit deze 2 onderdelen

Blijf relevant en verras.

De wereld rondom apps staat niet stil, rond jouw app dus ook niet. Hierdoor is het van groot belang om relevant te blijven voor jouw gebruikers en om nieuwe gebruikers aan te trekken. Het is belangrijk om voor jezelf de toekomst van jouw app scherp te hebben. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud een stuk gemakkelijker wordt. Dit komt doordat toekomstige ontwikkelingen en uitbreidingen al voorbereid zijn in de eerste versie van jouw app. Daarnaast is het verstandig om in gedachte te houden dat de app technisch op orde moet blijven ondanks veranderingen in de wereld rond jouw app.

Voordelen van goed
onderhoud

  • App blijft up to date
  • App wordt gemonitord
  • Geen verrassingen in de toekomst

Nadelen van geen
onderhoud

  • Technische bugs blijven bestaan
  • Gebruikers verliezen vertrouwen
  • Hoge kosten door verouderde software

Kiezen voor een onderhoudscontract?

Wanneer de app is gelanceerd zullen er verschillende veranderingen plaats vinden rondom jouw app. De wereld staat uiteraard niet stil. Door updates van besturingssystemen, API´s en programmeertalen kan het zijn dat er aanpassingen nodig zijn aan jouw app. Daarom is het verstandig om meldingen van deze leveranciers in de gaten te houden. Uiteraard is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan nemen wij deze taak op ons nemen en gaan wij proactief nakijken of er aanpassingen moeten worden verricht aan jouw app.

Kennis maken

Weten wat je app kost?
Kies je platform(s)

We geven altijd

eerlijk advies

Een nuchtere

realistische aanpak

Technisch uitstekend

app development

IJzersterk

UI / UX design

Wil jij weten hoe je het beste jouw app kunt onderhouden
en ervoor kunt zorgen dat hij toekomstbestendig blijft?

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.

Neem volledig vrijblijvend
contact met ons op.

Bij vragen over het onderhoud en toekomstbestendigheid van jouw app, helpen we graag. Mocht je niet weten hoe je dit aan moet pakken, laat het vooral weten!