App lancering

Wat komt er allemaal bij de lancering van jouw app kijken?

Na de ontwikkeling kan jouw app gelanceerd worden. De lancering van jouw app is een mooi, maar ook belangrijk moment. Het betekent dat jouw app klaar is voor gebruik! Tegelijkertijd is dit het moment waarop jouw app getest wordt door een groter publiek. Belangrijk is om op dit moment feedback te monitoren en direct te verwerken. Met goed onderhoud of een onderhoudscontract blijft jouw app op en top!

 

WAT

Jouw app wordt gepresenteerd in de app stores!

WAAROM

Zodat hij door jouw doelgroep in gebruik kan worden genomen natuurlijk. Hij kan vanaf dit moment door iedereen gedownload worden.

HOE

Met een fles bubbels én goede monitoring op de analytics van jouw app wordt gecontroleerd of de app goed functioneert.

Zorg voor gebruikers,
verkrijg zoveel mogelijk feedback.

Het eerste moment dat jouw app live staat is een belangrijk moment. Vanaf dit moment kan de app gebruikt en getest worden door iedereen. Het is ook het moment waarop voor het eerst reviews voor de app ontvangen kunnen worden. Belangrijk op dit moment is dat er zo veel mogelijk mensen naar jouw app kijken. Collega’s, vrienden en familie, laat ze testen en beoordelen hoe zij de app vinden werken. Maar uiteindelijk is jouw specifieke doelgroep de beste manier om te testen of jouw app goed werkt. Zij moeten er uiteindelijk gebruik van gaan maken! De feedback die jouw doelgroep levert is het waardevolst voor de toekomstplannen en succes van jouw app.

Te doen bij een
app lancering

  • Fles bubbels open trekken
  • Zoveel mogelijk publiciteit krijgen
  • Feedback verzamelen en monitoren

Niet doen bij een
app lancering

  • App lanceren zonder bericht
  • Feedback links laten liggen
  • Jezelf bang laten maken

Reviews zijn goud waard.

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de mensen minimaal één review leest voordat ze besluiten een app te downloaden. Het is daarom belangrijk om er zoveel mogelijk te verzamelen van jouw huidige gebruikers. Negatieve beoordelingen moet je dan ook nooit negeren. Kijk waardoor deze tot stand komen, accepteer de kritiek en leer ervan. Dit zorgt ervoor dat jij jouw app tot een hoger niveau kan tillen!

Kennis maken

Weten wat je app kost?
Kies je platform(s)

We geven altijd

eerlijk advies

Een nuchtere

realistische aanpak

Technisch uitstekend

app development

IJzersterk

UI / UX design

We hebben veel verschillende apps succesvol in de app stores mogen lanceren.
Wil jij dit ook?

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.

Neem volledig vrijblijvend
contact met ons op.

Ben je benieuwd hoe je jouw app lancering in goede banen kunt leiden? Wij kunnen je hier altijd bij helpen en in adviseren!