AppStore optimisation

Hoe val je op in de App Stores?

Hoe goed de app ook is, hij moet concurreren met een ontelbaar aantal andere apps die gelanceerd worden. Wij helpen jou met het promoten van jouw app. Samen voeren wij een doordacht marketing plan uit. Ook zorgen we ervoor dat jouw app in de spotlights staat in de App Store en Google Play Store.

WAT

We zorgen dat je makkelijk gevonden wordt op de juiste zoektermen en dat jouw app aantrekkelijk wordt gepresenteerd.

WAAROM

Je moet als app concurreren met ontelbaar veel anderen, hierdoor is het van belang om op te vallen en te zorgen dat je goed vindbaar bent.

HOE

Door het opzetten van een zoekwoordenonderzoek en maken van aantrekkelijke visuals.

De zoektocht naar een app.

Welke zoekterm gebruikt de doelgroep voor jouw app? De meeste apps worden gevonden door een zoekopdracht in de app store. Hierdoor is het belangrijk dat jouw app bovenaan staat met de relevante zoektermen. Om de belangrijke zoekwoorden te bepalen wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Bij het opstellen van een zoekwoordenonderzoek zorgen we dat er een duidelijk beeld geschept wordt van de termen die belangrijk zijn voor jouw app. Door te kijken naar historische gegevens kunnen we jouw app hiervoor optimaliseren. Door gebruik te maken van app store optimisation wordt jouw app als eerste gevonden!

 

Voordelen van
app store optimisation

  • App wordt gevonden door de doelgroep
  • App wordt aantrekkelijk gepresenteerd
  • Downloads stromen binnen

Nadelen van slechte
app store optimisation

  • App is lastig vindbaar
  • Relevante zoekwoorden tonen de app niet
  • Visuals spreken de doelgroep niet aan

Hoe aantrekkelijk
wil je overkomen als app?

Een gebruiker is op zoek naar een app die zijn probleem kan oplossen. Een gebruiker kijkt naar de visuals van jouw app of deze zijn probleem op kan lossen. Door het opstellen van interessante screenshots, visuals en video’s dien je jouw gebruiker te overtuigen. Dit zodat de gebruiker wordt getriggerd tot het downloaden van jouw app. Video’s zijn hierbij van enorm belang omdat dit meer zegt dan duizend woorden. Je kunt je boodschap hier ook beter in kwijt.

Met app marketing zorgen we voor een hoge conversie en retentie.

Kennis maken

Weten wat je app kost?
Kies je platform(s)

We geven altijd

eerlijk advies

Een nuchtere

realistische aanpak

Technisch uitstekend

app development

IJzersterk

UI / UX design

Ben je nou benieuwd hoe wij jouw aanwezigheid
in de App Stores kunnen verbeteren?

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.

Neem volledig vrijblijvend
contact met ons op.

Door ervaring met veel apps die we succesvol in de App Stores hebben gelanceerd, weten we precies waar we op moeten letten om jouw app beter vindbaar en aantrekkelijk te maken in de App Stores.