Wat is Apple?

Apple is een Amerikaans technologiebedrijf dat bekendstaat om zijn innovatieve producten en software. Het bedrijf is opgericht in 1976 door onder andere Steve Jobs en Steve Wozniak.

Apple produceert en verkoopt een breed scala aan producten, waaronder smartphones (iPhone), tablets (iPad), laptops (MacBook) en desktopcomputers (iMac), evenals een reeks van accessoires en software.

Een van de grootste producten van Apple is de iPhone, een van de meest populaire smartphones ter wereld. Apple is ook de eigenaar van de Apple App Store, een digitale winkel waar gebruikers van Apple-apparaten apps kunnen downloaden en kopen. De App Store biedt een brede selectie van apps, waaronder games, sociale media apps, productiviteitstools en meer.

Apple is ook bekend om haar innovatieve software, zoals de besturingssystemen voor de iPhone (iOS) en de Mac (macOS) evenals de muziekstreamingdienst (Apple Music) en de videostreamingdienst (Apple TV+). Het bedrijf is gevestigd in Cupertino, Californië en heeft vestigingen over de hele wereld.

Nog steeds niet helemaal duidelijk?

Ik help je graag met al je vragen. Je mag me altijd even bellen of mailen.