Willie Wortel app (Postuma AGF)

Glamorous Goat is een enorm
servicegerichte organisatie.”

Enzo Cassaro
Sales Manager bij Postuma B.V.

Klant

Postuma B.V.

Branche

Groenten en fruit

Devices

Android, iOS, Web

Uitdaging

Voldoende toegevoegde waarde tonen aan iedere gebruiker in de App Store, voordat er ingelogd moet worden.

Voor de Willie Wortel app was het een uitdaging om genoeg toegevoegde waarde te kunnen leveren voor iedereen in de App Store. Aangezien Apple eist dat apps een toegevoegde waarde moeten bieden voor iedere Apple gebruiker. Willie Wortel werkt op basis van een abonnement voor medewerkers van groente en fruit speciaalzaken.

Oplossing

Het tonen van wekelijkse nieuwsberichten en recepten voordat een gebruiker hoeft in te loggen. Hiermee wordt gezorgd voor toegevoegde waarde voor iedere gebruiker.

De oplossing die we voor Willie Wortel bedacht hebben is het tonen van bepaalde informatie voordat een gebruiker moet inloggen. Hiermee dient Willie Wortel ook als een soort informatie app voor groente en fruit. Hierdoor is er toch een toegevoegde waarde voor gebruikers die niet in kunnen loggen in de app.

De gebruikers van de volledige app ontvangen vanuit Postuma, de inloggegevens na het afnemen van een abonnement. Hierna kunnen deze gebruikers inloggen om van het volledige educatieprogramma gebruik te maken.

“Willie Wortel verhoogd de kennis van winkelmedewerkers,
dat krijgen we vaak te horen van onze gebruikers

Meer kennis en hogere kwaliteit

Enzo Cassaro, sales manager bij Postuma B.V., zag de vakopleiding voor groente en fruit speciaalzaken verdwijnen en hierdoor merkte hij dat de vakkennis van nieuwe medewerkers in deze speciaalzaken langzaam minder werd.

De relevantie van een speciaalzaak is uiteraard de kennis in combinatie met het uitgebreide assortiment, maar als deze relevantie wegebt door een tekort aan kennis zou dat enorm zonde zijn. Hierdoor kwam Enzo op het idee om de vakkennis bij medewerkers van deze speciaalzaken op een efficiënte, moderne en snelle manier te vergroten, door een app te bedenken die hierbij kan helpen.

Na uitwerking van zijn plan voor de directie van Postuma B.V. is Enzo gaan zoeken naar een partij die deze app voor hen kan ontwikkelen. “Door de snelheid en kwaliteit van oppakken, hebben wij de keuze gemaakt voor Glamorous Goat. We konden direct bij Glamorous Goat terecht en we zijn samen het idee gaan verfijnen tot een werkbare app die antwoord geeft op de vraag die wij hebben”, vertelt Enzo.

“Willie Wortel verhoogd de kennis van winkelmedewerkers,
dat krijgen we vaak te horen van onze gebruikers

Persoonlijk en servicegericht

“Ik merkte dat alles enorm snel opgepakt werd. Hadden we feedback werd het snel verwerkt in een nieuwe testversie, hadden we vragen dan ging Glamorous Goat snel aan de telefoon om deze te beantwoorden.” zegt Enzo.

Doordat de kennis over apps niet aanwezig bij Postuma, omdat dit de eerste app is die zij laten ontwikkelen, hebben we als Glamorous Goat goed op moeten letten dat we onze communicatie en oplossingen hierop insteken. Het hele traject moet behapbaar blijven voor onze klanten en dit is iets wat we vooraf zo goed mogelijk proberen te managen.

“Glamorous Goat is een plezierig bedrijf om mee samen te werken. Het bestaat uit fijne en open mensen die erg kun best doen om alles zo goed mogelijk voor je te doen. Er wordt echt gedacht aan de klanten

We geven altijd

eerlijk advies

Een nuchtere

realistische aanpak

Technisch uitstekend

app development

IJzersterk

UI / UX design

Ook een app als interactief lesmateriaal gebruiken?
De mogelijkheden zijn gigantisch, benieuwd geworden?

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.

Neem volledig vrijblijvend
contact met ons op

Heb je een app idee en wil je hiermee snel doorpakken? Glamorous Goat helpt jou graag bij de realisatie van jouw idee!

Soraya Roosen - SloQ

De persoonlijke benadering gaf me het gevoel dat ik geen nummertje was“

Soraya Roosen - SloQ
Ruud Roelofsen - Philips Nederland

Niets dan lof voor de manier waarop dit project tot stand is gekomen!“

Ruud Roelofsen - Philips Nederland
Ger de Winter - Perined

“Een medische app introduceren lijkt kinderspel dankzij jullie inzet“

Ger de Winter - Perined
Gijs Vrenken - Eindhoven Airport

“Het project is zeer efficient gegaan, de app is eerder dan verwacht opgeleverd

Gijs Vrenken - Eindhoven Airport
Tim Bloksma - Lookaliked

“Ik voelde me ook onderdeel van het team en niet enkel de klant“

Tim Bloksma - Lookaliked