SloQ – Horecadeals in de buurt

De persoonlijke benadering gaf me
het gevoel dat ik geen nummertje was”

Soraya Roosen
Oprichtster van SloQ

Type

Start-up

Devices

Android, iOS, Dashboard

De SloQ app is een app die het mogelijk maakt voor consumenten om korting te krijgen op drinken in de buurt en voor horecaondernemers om deze aan te bieden en meer klanten te krijgen.

Soraya Roosen: ” SloQ is een platform waar je deals op drinken kunt vinden, zoals een uur lang 50% korting op bier, wijn en fris. Daarmee kunnen ondernemers ad hoc een deal plaatsen en mensen die in de buurt zijn worden getriggerd om naar deze horecagelegenheid te gaan. ”

” Voor de ondernemers is het dat ze op de rustige momenten klanten aan kunnen trekken en SloQ zorgt ervoor dat ze echt op het uur van de dag in kunnen spelen. Voor de consumenten is het om te kiezen en zoeken naar een drinkgelegenheid en natuurlijk korting te krijgen op hun drinken. “

SloQ-markt-onderzoek-klant-case

Hulp bij het voortraject.

Soraya en Philippe, bedenkers van SloQ, twijfelden of ze voor de realisatie van het idee een website of een app moesten laten ontwikkelen. Hiervoor zijn ze in gesprek gegaan met verschillende partijen waaronder Glamorous Goat. “Naar aanleiding van het gesprek met Glamorous Goat voelden we dat we een app moesten laten ontwikkelen om ons idee van de grond te krijgen. Dit hebben we laten onderbouwen met een marktonderzoek afgenomen door studenten van Avans Hogescholen in Den Bosch”, vertelt Soraya.

“Het contact met Glamorous Goat verliep super en de vele vragen die we hadden, ook al waren deze nog niet concreet of beschikten we nog niet over het budget, werden altijd helder beantwoord.”

Doordat SloQ een nieuw product in de markt is moet er altijd veel onderzoek worden gedaan om alle onzekerheden in te perken. Daarnaast is financiering niet vanzelfsprekend, waardoor het opstellen van een businessplan een goede keuze is. Soraya en Philippe zijn hier, voor de start van de ontwikkeling, dan ook erg enthousiast ingedoken wat heeft geleid tot een goede basis om op door te pakken.

” We hebben makkelijk en snel kunnen schakelen als we vragen hadden en alles werd snel opgepakt.
De persoonlijke benadering gaf me echt het gevoel dat ik een klant was en geen nummertje “

SloQ-bar-klant-case

Snel schakelen,
plezierige samenwerking

Het is vooraf lastig in te schatten hoe de technische kennis van een klant is, waardoor we vaak niet zeker weten op wat voor technisch niveau we kunnen spreken. “Ik vond het soms lastig om te begrijpen hoe het traject in elkaar stak en hoe zaken werden aangepast. Hierbij heb ik veel gehad aan alle uitleg van Glamorous Goat en Philippe die zelf wel technisch onderlegd is.”, vertelt Soraya. ” We hebben makkelijk en snel kunnen schakelen als we vragen hadden en alles werd snel opgepakt. De persoonlijke benadering gaf me echt het gevoel dat ik een klant was en geen nummertje ”

Soraya is erg tevreden over zowel de samenwerking met Glamorous Goat als het eindresultaat. “De communicatie onderling was echt top en jullie als personen zijn echt heel fijn om mee te samenwerken. Ik ben erg tevreden hoe mooi de app is geworden en hoe hij uiteindelijk werkt.” vertelt Soraya. “We krijgen veel feedback van gebruikers, waarmee we de app kunnen gaan verbeteren. Dit willen we in de toekomst dan uiteraard ook met Glamorous Goat verder oppakken”

Ondertussen is er gekozen het vervolg van de app intern te gaan doorontwikkelen. Doordat er technische kennis in het team is bijgekomen is extern uitbesteden niet meer nodig.

We geven altijd

eerlijk advies

Een nuchtere

realistische aanpak

Technisch uitstekend

app development

IJzersterk

UI / UX design

Wij zijn blij met het uiteindelijke resultaat van deze app.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.

Denk jij ook dat een app ook
voor jouw bedrijf kansen biedt?

En ben je op zoek naar een app bouwer die een eerlijk advies geeft over je app idee, de technische mogelijkheden en kosten? Dan is Glamorous Goat de juiste partij. Neem volledig vrijblijvend contact met ons op.

Ruud Roelofsen - Philips Nederland

Niets dan lof voor de manier waarop dit project tot stand is gekomen!“

Ruud Roelofsen - Philips Nederland
Enzo Cassaro - Postuma

“Een prettig bedrijf om mee samen te werken, fijne en open mensen!

Enzo Cassaro - Postuma
Ger de Winter - Perined

“Een medische app introduceren lijkt kinderspel dankzij jullie inzet“

Ger de Winter - Perined
Gijs Vrenken - Eindhoven Airport

“Het project is zeer efficient gegaan, de app is eerder dan verwacht opgeleverd

Gijs Vrenken - Eindhoven Airport
Tim Bloksma - Lookaliked

“Ik voelde me ook onderdeel van het team en niet enkel de klant“

Tim Bloksma - Lookaliked