Zeg persoonlijk dankjewel tegen de vitale beroepen

Ook als je niemand persoonlijk kent in één van de vitale sectoren of als je juist een onbekende wilt bedanken. Onze app SayThanks stuurt jouw videoboodschap naar de juiste persoon. Samen krijgen we corona onder controle!

Download onze app en doe mee!

Help jij mee om de vitale beroepen te bedanken?

Docenten, transporteurs, artsen, postbodes, vuilnisophalers, kassamedewerkers… de lijst met vitale beroepen is heel lang. Allemaal zetten ze zich keihard in om de wereld draaiend te houden en om samen de coronacrisis het hoofd te bieden. 

Waar een groot deel van de Nederlanders zoveel mogelijk thuis moet blijven, kunnen deze mensen dat niet. Daarnaast zijn de uitdagingen op hun werk vele malen groter dan normaal. Wat zijn wij ze dankbaar voor hun inzet. Ben jij dat ook? Doe met ons mee en bedank deze kanjers!

 

Onze app bezorgt jouw boodschap op de juiste plek

Wil je op een heel persoonlijke manier je dankbaarheid tonen aan de harde werkers uit de vitale sectoren? Met onze app SayThanks zorgen we ervoor dat jouw bericht bij de juiste persoon terecht komt. Bijvoorbeeld iemand in de zorg, een supermarkt medewerker of een vrachtwagenchauffeur.

Download onze app en doe mee!

Hoe werkt het?

1. Download de app
2. Vermeld je naam en kies de beroepsgroep waaruit je iemand wilt bedanken
3. De app vertelt je aan wie je je bedankje kunt richten
4. Maak een korte video en bedank hem of haar
5. Wij sturen de video naar de ontvanger die jouw bedankje echt verdient!

That’s it! Je hoeft je niet te registreren en wij gebruiken je video verder nergens voor.

Deel deze pagina met vrienden, familie & kennissen om zo de vitale beroepen een hart onder de riem te steken!

Waarom hebben we deze app gemaakt?

Deze app hebben we gemaakt omdat wij zelf ook erg onder de indruk zijn van de inzet van veel mensen. We wilden dan ook graag onze dankbaarheid tonen, juist ook aan mensen die we niet persoonlijk kennen. De app hebben we op vrijwillige basis gemaakt en we hopen dat zoveel mogelijk mensen ‘m zullen gebruiken. Doe je mee?

We willen graag ‘bedankt’ tegen je zeggen!

Het is natuurlijk gewoon je werk, maar in deze tijden is jouw inzet extra bijzonder. Jouw werk is namelijk heel belangrijk om tijdens deze coronacrisis de samenleving draaiend te houden. En heel veel mensen willen je daar graag op een persoonlijke manier voor bedanken. Vind je het leuk om die bedankjes in ontvangst te nemen? Dat kan via onze app SayThanks.

Hoe kun jij videos ontvangen?

1. Download de app
2. Vermeld je naam en kies je beroepsgroep. Een foto van jezelf toevoegen mag, maar hoeft niet.
3. Je krijgt een seintje als iemand een video voor je heeft gemaakt.
4. Bekijk de filmpjes, deel ze als je dat leuk vindt en geniet!

Hopelijk zorgen we hiermee voor een glimlach op je gezicht en wat extra moed om er de volgende dag weer vol voor te gaan. Bedankt! 🧡