Ik merk dat er behoefte is naar meer informatie over het ontwikkelen van apps en alles wat daarmee te maken heeft.

Daarom ga ik meer tijd maken om anderen te helpen. Om de twee weken zal er een gratis inloop sessie zijn, waar je al je vragen over app ontwikkeling gratis en vrijblijvend kunt stellen.

Voor wie is het?

Iedereen is welkom!
Dus of je nu marketing manager bent bij een groot bedrijf, student of ZZP’er, het maakt niet uit.

Waarom doe ik dit?

Omdat ik er zelf ook van leer! Om iets goed te kunnen uitleggen, moet je een onderwerp zelf snappen natuurlijk. Door jullie vragen te beantwoorden moet ik zelf blijven nadenken over de antwoorden en blijf ik dus zelf leren. Het is dus zeker geen verkooppraatje of presentatie van ons bedrijf.

Mogelijke onderwerpen

– Wat kost een gemiddelde app?
– Hoe kom ik aan investeerders?
– Welke verdienmodellen zijn er?
– Hoe doe ik aan app marketing?
– Hoe kan ik mijn doelgroep bepalen?
– Is dit een goed idee voor een app?
– Hoe kan ik app analytics inzetten?
– Hoe kan ik een B2B of B2C app in de markt zetten?
– Enz.

Waar, wanneer en hoe?

Elke 2e  donderdagmiddag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur op ons kantoor aan de Willemstraat 57 in Eindhoven. De sessies zijn vrij toegankelijk, maar je moet je wel even registeren via deze link.

Wie ben ik?

Ik ben Hugo Melis en help ondertussen al 7 jaar bedrijven (van kleine ondernemingen tot grote multinationals) en start-ups met het bouwen van apps. Ik heb een technische achtergrond, maar heb een voorliefde voor marketing en kan ook veel vertellen over apps in het algemeen.

Overige informatie

– Maximaal 4 deelnemers per sessie
– Ik neem de video van de sessie op (ben alleen zelf in beeld), zodat je later het nog eens terug kunt kijken. Daarnaast kunnen anderen zo ook leren van jouw vragen en mijn antwoorden

Bekijk de beschikbare data en meld je aan