Onderhoud

Hoe kun je de app goed onderhouden?

De onderhoudsfase van een app is enorm belangrijk. Om problemen te voorkomen is het belangrijk om dit goed op orde te hebben. Door hier een onderhoudscontract voor af te sluiten zorg je ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

WAT

Door het afsluiten van een onderhoudscontract ben je ervan verzekerd dat veranderingen en problemen met jouw app direct worden opgelost.

WAAROM

Het afsluiten van een onderhoudscontract biedt jou en jouw app zekerheid van continuïteit. Je krijgt voorrang op anderen wanneer er zaken fout gaan.

HOE

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract stellen we altijd een Service Level Agreement (SLA) op zodat we helderheid hebben over het onderhoud.

Zorg voor zekerheid door je app te onderhouden.

De wereld rondom jouw app staat niet stil. Jaarlijks worden meerdere updates doorgevoerd aan besturingssystemen, API’s en programmeertalen. Daarnaast blijft de wetgeving en de online security niet stil staan. Dit zijn factoren die invloed (kunnen) hebben op jouw app. Als je jouw app laat verstoffen op technisch gebied loop je later tegen verschillende hindernissen aan. Zo kunnen zaken dermate verouderd zijn dat het enorm veel tijd kost om het weer werkbaar te krijgen. Daarnaast bestaat de kans dat jouw app niet meer voldoet aan regelgeving van de app stores, waardoor deze verwijderd kan worden. Dit is te voorkomen door het allemaal in de gaten te houden en up-to-date te houden.

Voordelen van goed
onderhoud

  • Geen verrassingen
  • Stabiele app die niet vast loopt
  • Toekomstbestendige app

Nadelen van slecht
onderhoud

  • Het mislopen van inkomsten
  • Gebruikers verliezen door mankementen
  • Negatieve reviews door bugs

Afspraak is afspraak,
dit schept duidelijkheid.

Met een onderhoudscontract heb je voorrang op lopende projecten als er dingen fout gaan. Hiermee zorgen we voor zekerheid voor jou en de gebruikers van jouw app. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract stellen we altijd een Service Level Agreement (SLA) af waarmee we duidelijke afspraken maken hoe en hoe snel we iets oplossen. Hierdoor ben je na het laten ontwikkelen van de app zeker van een toekomstbestendige app.

 

Kennis maken

Weten wat je app kost?
Kies je platform(s)

We geven altijd

eerlijk advies

Een nuchtere

realistische aanpak

Technisch uitstekend

app development

IJzersterk

UI / UX design

Zit jij ook niet te wachten op vervelende verrassingen?
Als je besluit een onderhoudscontract af te sluiten zorgen wij dat dit niet gebeurd!

Neem dan contact op, of vul de kostencalculator in.

Neem volledig vrijblijvend
contact met ons op

Ben je niet zeker over hoe een onderhoudscontract jouw app kan helpen continuïteit te bieden aan gebruikers? Wij leggen het je graag uit!