App design & ontwikkeling

Glamorous Goat bouwt custom app ervaringen voor telefoons & tablets, watches & wearables, TVs

TELEFOON & TABLETS

  • iOS
  • Android
  • Windows

WATCHES & WEARABLES

  • Apple Watch
  • Google Gear

TV PLATFORMEN

  • Apple TV
  • Android TV
  • Chromecast

Hoe gaan we te werk?

Stap 1 Research - App laten maken

1. GERICHT ONDERZOEK

Elk project begint bij grondig en gericht onderzoek. We onderzoeken de concurrentie. Hoe pakken anderen het aan? Wat werkt wel en wat niet? We zoeken ook uit op welke behoefte de app precies moet inspelen. Door dit grondig te onderzoeken kunnen we de klant ten volle begrijpen.

In deze beginfase zoeken én vinden we jouw entry point voor de markt. Na het onderzoek bezorgen we je een lijst met features die zeker niet mogen ontbreken. We maken er een innovatieve app van; die zich onderscheidt van de massa.

Stap 2 Wireframes - App laten maken

2. USER EXPERIENCE IN WIREFRAMES

Een goede app moet intuïtief aanvoelen. Daarom besteden we veel aandacht aan de user experience van de app. We brengen alles gedetailleerd in beeld in geannoteerde wireframes. Zo werken we de hoofdscenario's uit die een gebruiker volgt wanneer hij of zij de app gebruikt. We stemmen de features en de opeenvolgende schermen af op de weg die een gebruiker aflegt.

De functionele wireframes geven loepzuiver weer hoe iemand in interactie treedt met de app. Zo wordt duidelijk hoe de features gebruikt worden om verschillende acties te ondernemen.

Stap 3 User Experience UX - App laten maken

3. USER INTERFACE DESIGN

We hechten erg veel belang aan een uitgekiende vormgeving. We bezorgen je app de juiste look & feel die gebruikers meteen aanspreekt. Met indrukwekkende graphics, afbeeldingen, illustraties, kleuren, typografie en iconen maken we de app mooi, prettig en handig in gebruik. Onze vormgeving speelt een belangrijke rol voor de brand identity en zet zelfs aan tot actie.

Stap 4 Ontwikkelen - App laten maken

4. EEN KRACHTIGE APP

Tijd om de app te bouwen! Met de juiste technologie ontwerpen onze ontwikkelaars een app die zijn doel niet mist.

Natuurlijk houden we je op de hoogte tijdens het hele ontwikkelingsproces. Je ziet de vooruitgang van week tot week en weet precies wat er op de planning staat. Zo behoud je altijd het overzicht.

Stap 5 Testen - App laten maken

5. KWALITEITSCONTROLE

Nadat de bouw van de app klaar is, is het project nog niet rond. Elke app wordt onderworpen aan strenge tests. We dubbelchecken ons werk zodat de app niet afwijkt van de mockups en om zeker te zijn dat alles werkt zoals bedoeld.

Deze strenge kwaliteitscontrole is een van de redenen waarom onze klanten telkens opnieuw vertrouwen in ons hebben.

Stap 6 Lancering - App laten maken

6. DE GROTE LANCERING

Misschien wel het spannendste moment van het hele proces is de lancering. Een erg belangrijk moment. Hoe goed de app ook is, hij moet concurreren met een ontelbaar aantal andere apps die gelanceerd worden. Daarom helpen we je bij de promotie en zorgen we ervoor dat jouw app in de spotlights staat.

Ook daarna staan we je bij zodat alles vlot blijft verlopen. Je merkt het al: van concept tot lancering: we wijken niet van je zijde. We zijn jouw one stop shop voor een succesvolle app.

Koffie?

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Vrijblijvend en kosteloos. Mail naar hallo@glamorousgoat.nl of bel +31 40 71 17 360 om een afspraak te maken met Hugo.