App laten maken
Vorige artikel

Apple TV Tech Talks Londen

Volgende artikel
Have any question?
Contact Rob, he’s our Design Lead. He will be eager to help you.
Neem contact op

De nieuwe Apple TV (versie 4) is korte tijd geleden uitgekomen, en dit was voor Apple een goede reden 11 Tech Talks over de hele wereld te organiseren om  het platform te promoten en met ontwikkelaars in gesprek te gaan. Glamorous Goat kreeg hiervoor ook een uitnodiging en afgelopen 11 januari was het dan eindelijk zover, ik (Hugo) ging naar de Apple TV Tech Talks in Londen!

Dag 1 – Als toerist in Londen

Zelf was ik 10 januari al richting Londen gevlogen om nog wat van de stad te kunnen zien, en me vast voor te bereiden op het event. En wat doe je dan als toerist in Londen? Zoveel mogelijk bekijken natuurlijk! Dus na een dag wandelen de volgende zaken van mijn lijstje kunnen strepen:

Victoria and Albert (V&A) museum
British Museum
National History Museum
Piccadilly Circus
Trafalgar Square
Natuurlijk mocht ook een bezoek aan de Apple Store in Regent Street niet ontbreken. Helaas werd de winkel verbouwd, dus was er maar een klein gedeelte open van de winkel in de kelder.  Even met de nieuwe iPad Pro gespeeld, en de honger naar een nieuwe Macbook nog iets groter gemaakt dan hij al was.

Toen die avond nog even wat gaan eten met wat andere Nederlanders die voor het Apple event in Londen waren via een Twitter date. Vanzelfsprekend werd het een avond vol met gesprekken over nieuwe iPhones, de Apple Watch en Apple TV. Leuk om te horen wat anderen allemaal van plan zijn of al gedaan hebben.

Dag 2 – Apple TV Techtalks

Niet helemaal goed wetende wat ik moest verwachten die ochtend op tijd opgestaan om te zorgen dat ik op tijd aanwezig was. Het zou ongeveer een half uurtje reistijd zijn naar het schitterende Landmark Hotel. Dan weet je meteen weer dat Apple een van de rijkste bedrijven ter wereld is, wat een pracht en praal zeg.

Na ingecheckt te zijn konden we de grote zaal binnen waar de presentaties gegeven zouden gaan worden. De dag zou bestaan uit een ochtend sessie, lunch, een middag sessie en aansluitend een borrel.

Het programma zou uit de volgende sessies bestaan:

  • tvOS fundamentals
  • tvOS user experience
  • Focus driven interfaces with UIKit
  • On demand resources and data storage
  • Video playback
  • Developing tvOS Apps with TVML
  • Best practices for designing tvOS apps
  • Tuning your tvOS app
  • Top shelf
  • App Store and marketing
Terug naar overzichtDeel dit verhaal